Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Kedveskedj négykerekű barátodnak! 

20 000 Ft értékű utalvány most 50%-os kedvezménnyel csak 9900 Ft az Autó Néro Kozmetikában! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Végre itt a tavasz és búcsút inthetünk a télnek! A sok izgalom megártott az autódnak? Itt-ott megkopott már a fényezés, rosszul esett a kárpitnak a kiöntött forró tea-kávé-kakaó, vagy csak ráférne már egy külső-belső tisztítás és bőrápolás a kedvenc kocsidra? Kedveskedj négykerekű barátodnak, hogy szebben ragyogjon, mint új korában! Irány az Autó Néró Kozmetika, ahol most egy 20 000 Ft értékű utalványhoz mindössze 9900 Ft-ért juthatsz hozzá! A teljesség igénye nélkül, íme egy-két tipp, hogy mi mit választanánk:

Az Autó Néró név immáron 25 éve egyenlő a minőséggel és megbízhatósággal és ezt a szellemiséget és felhalmozott tapasztalatot szeretnék a rendelkezésedre bocsátani az autókozmetika szakterületén is. Legyen szó akár külső vagy belső takarításról, polírozásról, munkatársaik az adott feladatot a lehető legkörültekintőbben végzik el, ügyelve az olyan apró, de jelentős fontosságokra is, amelyek felett az autókozmetikai cégek többsége elsiklik.

Külső gépi waxolás

Az autó, külső mosása után eltávolítjuk a fagyantát, a kátrány- és aszfalt felverődéseket, majd a gépjármű fényezését autókozmetikai agyag-gyurmával tisztítjuk meg a ráégett szennyeződésektől. Excenteres géppel egy finom szemcseszerkezetű védőviaszt viszünk fel a felületre, amit 2 perc elteltével egy mikro szálas kendővel fényesre törlünk, majd szilikon mentes anyaggal kenjük le a külső műanyagfelületeket. Befejező művelet az ablaküvegek foltmentes tisztítása.

Bőr kárpittisztítás

A bőrfelületek száraz porszívózása után sűrített levegővel kifújjuk a réseket, hajlatokat, majd újabb száraz porszívózás után speciális autókozmetikai bőrtisztítóval megtisztítjuk a felületeket és folyamatosan sűrített levegővel szárítjuk. Ezután bőrápolóval kezeljük a megtisztított felületeket, majd száradás után egy mikro szálas kendővel felültöröljük.

Száraz külső-belső tisztítás

A gépjárművön külső kézi mosást és felni, illetve dísztárcsa tisztítást végzünk, majd belül száraz porszívózást hajtunk végre. Ezt követően tisztítjuk, illetve szilikon mentesen kezeljük a külső és belső műanyagokat, majd végül megtisztítjuk az ablaküvegeket és gumiápolóval kezeljük a kerekeket és a dobbetétet.

Nanotechnológiás szélvédő kezelés
Autónk üvegfelületeinek nano technológiával való kezelése után a szennyeződések (sár, eső, jég) eltávolítása lényegesen könnyebbé válik, megelőzve ezzel kilátást befolyásoló viszontagságokat, nem kell többé vesződni a szélvédőre tapadt szennyeződésekkel, azokat az ablaktörlő lapát is könnyedén el fogja távolítani.
További kedvező hatás a nano technológiás kezelés vízlepergető hatása, így nagyobb tempónál szükségtelenné válik az ablaktörlő lapátok használata, a vízcseppek a menetszél hatására "fújódnak szét" autónk szélvédőjén.

Vásárlási feltételek:
  • A kupon felhasználható 2014.06.13-ig

  • A kupon azonnal felhasználható
  • A kupon érvényes 2014.06.13-ig
  • Személyenként több kupon is vásárolható
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze
  • Előzetes bejelentkezés szükséges

 

20 000 Ft értékű utalvány


  • Tetszőlegesen felhasználható bármely szolgáltatásra
  • A kupon árát érdemes teljesen kihasználni, mert pénzvisszafizetésre nincs lehetőség
  • Ha túllépitek a keretet, a különbözetet a helyszínen kell kifizetni
  • Egy autóra egy kupon használható fel

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Autó Néró Kozmetika

1113 Budapest, Hamzsabégi út 58. (az IMO mosónál)
Tel: 06 30 218 8978, 06 20 932 0334
Web: www.autonerokozmetika.hu
Email: info@autonerokozmetika.hu
Facebook: www.facebook.com/autonerokozmetika

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...