Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Csábíts ősi fegyverrel! Csillogjon tekinteted, mint egy ékszer a sminktetoválás segítségével!

Sminktetoválás készítése vagy régi tetoválás eltávolítása Magyar Zsuzsa tervezésével most 67%-os kedvezménnyel csak 9990 Ft a Madonna Szépségközpontban!

További ajánlatok

Az ajánlatról:
A gyémánt ragyogása a tiéd, tökéletes megjelenés minden pillanatban! Nyílt igéző tekintet, szempilla rebegtetés… nők évszázadok óta élnek ezzel a titkos fegyverrel! A Madonna Szépségközpont újabb különleges ajánlata olyan nőknek, akik szeretik a luxust, a szépet, és akik finom stílusos eleganciával csábítanak!

Sötét szempilla tövek, dús szempilla? Igen! De 4-5 évre? A Madonna Szépségközpontban mindezt garantáljuk. Kontúrvonal nélkül is, akár a szempillatövekbe hypoallergén sminktetoválás, mellyel szempilláid sűrűnek tűnnek, tekinteted kifejezővé és ragyogóvá válik! Ha a csábításhoz csak ennyi lehetőséged van, akkor mindened megvan hozzá! Elérhetővé tesszük a minőségi szépségápolást minden NŐ számára!

A sminktetoválással készített tartóssmink a Madonna Szépségközpontban lehet teljesen természetes, ami épp „csak” kiemeli arcod igazi szépségét, elfedve a kisebb hibákat, kipótolva a hiányokat.
"Amit nem adott meg a természet, azt megadja a művészet!" Segítsünk be a természetnek: korrigálható ajakvonal, szimmetrikus kiegészítés szájra és szemöldökre egyaránt. De ha jobban kedveled a kihívó sminket vagy az élénkebb, feltűnő, csábító ajkakat, a Madonna Szépségközpontban ezt is elérheted tartós sminktetoválással. A sminktetoválás a szenvedélyünk! Megálmodjuk legjobb formádat! Kitaláljuk a stílusodat!

Mi azért kuponozunk, mert… Szenvedélyünk a sminktetoválás és szépségápolás!

De mit is tartalmaz az ár, avagy mit nyersz, ha a tartós sminktetoválás mellett döntesz és a Madonna Szépségközpontot választod?
Reggel szabályos ívű, hiánytalan szemöldökkel ébredhetsz- persze finom, pasztell színben is akár
A szád akár természetes szájhoz hasonló mályva vagy rózsaszín kiegészítést nyer, mely elfedi a formai hibákat. Lehet a szájkontúrod bármilyen árnyalatú, akár világos rózsaszín, korál piros, meggyszínű, vagy terrakotta. Rengeteg referenciával rendelkezünk, kukkants be hozzánk a honlapunkra, ahol megláthatod, hogy készül pl. sminktetoválás!

Amit ma sminktetoválunk, az 3-4 évig ékesíti arcodat! Ezért Nálunk a sminktetoválások tervezésére akár 1 munkaórát is szívesen rááldozunk! A sminktetoválás tervezése Magyar Zsuzsa sminktetováló specialista kozmetikus, smink és maszkmester tervezésével történik: www.madonna.hu/arlista_sminktetovalas_madonna.

Ne ugorj bele akármibe! Tudjuk fontos az ár-érték arány, de hidd el, többe kerülhet és kellemetlenebb lehet egy elhamarkodott, elrontott tetoválás javítása. De ha már megtörtént a gond, elrontott tetoválásodat is kijavítjuk: http://madonna.hu/tetovalas_eltavolitas.

Legyél körültekintő! Válaszd a minőséget és a 2 évtizedes sminktetováló, sminkes tapasztalatot! Garanciát vállalunk a nálunk készült minden sminktetoválásra! Nálunk lehet a szájkontúrod szép, természetes rózsaszín, észrevétlenül kiegészítve a formát, pink akár meleg narancsos piros. Viszont nem lesz lilás-bordó, vagy szürke foltos, és nem lesz kékes-szürkés zöld szemöldököd, de lehet natúr barna, vagy sötét-szőke is.

A Madonna Szépségközpontban készült minden sminktetoválás után egy Madonna Rendszerkártya az ajándékunk, és hozzá egy örökös Madonna VIP tagság, állandó és egyre emelkedő kedvezménnyel!

Nincs több elkenődött smink, a neszesszert és a kis tükröt nyugodtan hagyd otthon!
Válassz referencia alapján!

Like-olj minket a facebookon:
1. Sminktetovalasmadonnamagyarzsuzsa
2. Madonna Szalon
Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2014.05.31-ig

 • A kupon felhasználható 2014.04.07. és 2014.05.31. között, 2014.04.20-ig hely fügvényében
 • Személyenként egy kupon vásárolható saját részre és egy ajándékba
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges
 • Időpont egyeztetéskor a kupon sorszámát kérünk diktáld be: 06 70 313 03 13!
 • A csúszások elkerülése érdekében már a bejelentkezéskor kérjük, jelezd Kleopátra vagy Díva szemkontúr igényedet, hogy 30-60 perccel több időt bocsássunk rendelkezésedre!
 • A kinyomtatott kupont mindenképpen hozd magaddal!


Purebeau tartós sminktetoválás, tervezéssel

 

 • Alig érezhető fájdalom
 • Azonnal „szalonképes”, pár nap múlva tökéletes eredmény
 • Alkalmas az egyenletes, kíméletes, de kiváló hatásfokú pigmentálásra
  • szájkontúr
  • satírozott szemöldök
  • szemkontúr készítésére
  • ékszertetoválás készítésére
 • A kupon érvényes új szemöldök, felsőszemhéj, ajakkontúr sminktetoválás első alkalmára vagy régi elrontott tetoválás eltávolításának egy alkalmára
 • A tervezésre akár 1 munkaórát is rászánunk, érkezz te is úgy, hogy kényelmesen készíthessük el tartós több évre készülő sminktetoválásod!
 • Normál szemhéjkontúrra érvényes, Attraktív, Kleopátra szem vagy Díva szem esetén a helyszínen felárat számolunk fel, 5000 Ft-tól, a vastagság és a stílus függvényében
 • Felső szemhéj kontúr mellé kuponos vendégeink részére alsó szemhéj kontúrra kedvezményes áron: 7000 Ft - 9100 Ft között
 • Régi szemöldök és szájkontúrok semlegesítő előpigmentálása, elfedése, előkészítése: 5000 Ft-ba kerül, régi kilógó vonalrészek lézeres eltávolítása: 6000 Ft-tól
 • Ha szükséges korrekció, akkor 3 hónapon belül helyben kifizetheted, amelynek az ára 8500 Ft (ezt OTP SZÉP kártyával is fizetheted)
 • Választható extra zsibbasztó kérésére extra stílusú szemkontúr tetováláskor, a helyszínen 1000 Ft - 2000 Ft
 • A kupon Long Time Liner sminktetoválásra, száltechnikás szemöldökre ás satírozott szájra NEM használható fel, de ráfizetéssel van ezekre lehetőség a különbözet kiszámolása után!
 • Konkrét szakmai kérdésed van? Küldj fényképes e-mailt vagy gyere el személyesen, és mutasd meg magad díjmentes konzultáción!
 • A Madonna Szépségközpont garanciát vállal minden, náluk készült sminktetoválásra!
 • Minden elkészült sminktetoválás után egy Madonna Rendszerkártya az ajándék és hozzá egy örökös Madonna VIP tagság, állandó és folyamatosan emelkedő kedvezménnyel!

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Madonna Szépségközpont

Mammut I. Bevásárló és Szórakoztató Központ, III. emelet
1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.
Bejelentkezés: 06 1 345 8055
Web: www.madonna.hu
Facebook: www.facebook.com/Sminktetovalasmadonnamagyarzsuzsa
Email: madonna@madonna.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...